Στείλτε μηνύματα SMS (SMS) σε περισσότερες από 200 χώρες γρήγορα, αξιόπιστα και σε προσιτές τιμές.

Η εταιρεία μας προσφέρει γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία παράδοσης SMS με οικονομικό κόστος. Η τιμολογιακή μας πολιτική είναι πολύ απλή, πληρώνετε μόνο για το SMS που στέλνετε. Ως πελάτης της εταιρείας μας, δεν θα πληρώσετε καμία συνδρομή ή οποιαδήποτε κρυφή αμοιβή. Όλα είναι σαφή και διαφανή.


Με την προηγμένη ενσωμάτωση API, μπορείτε να προσφέρετε και να χρησιμοποιήσετε διεθνείς υπηρεσίες παράδοσης SMS στο προσαρμοσμένο λογισμικό και στους ιστοτόπους σας.

Sms API Integration;

API Documentation

Υπολογισμός Κόστους


Ολες οι τιμές (Excel)

Non-contract and indefinitely

No commitment or use period is required to send Sms.

Send SMS with Sender ID

With the name of your company or brand, you can make SMS submissions.

Fast SMS Delivery

Your SMS submission process was completed in between 1 and 3 seconds and delivered to the recipients.

Detailed Reporting

All SMS sending and delivery statuses are reported in detail.

Συχνές Ερωτήσεις

How do I send international sms?

Create an account through our website, and after you have load credit your account in sufficient amount, you can proceed through the "International SMS Service" section in your customer panel.

Πώς γίνονται οι υπολογισμοί;

Η πίστωση που ξοδεύετε στην διεθνή υπηρεσία παράδοσης SMS υπολογίζεται ως το κόστος της χώρας που θα στείλετε σε ανά SMS. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να στείλετε 1 μηνύματα SMS σε 1000 αριθμούς GSM για οποιαδήποτε χώρα, αυτό υπολογίζεται ως 1000 x κόστος χώρας = αποτέλεσμα.

Η αναφορά για τα αποστέλλοντα SMS διατηρείται;

Φυσικά, κρατείται. Πληροφορίες όπως ποιες χώρες, πόσοι αριθμοί GSM, πόσες SMS αποστέλλονται και έφθασαν στον παραλήπτη και πολλά άλλα αναφέρουν στιγμιαία.

Μπορώ να στείλω SMS με το αναγνωριστικό αποστολέα που θέλω;

Μπορείτε συνήθως να στείλετε ένα SMS στην κεφαλίδα του αποστολέα για τις περισσότερες χώρες. Ωστόσο, πρέπει να εγγραφείτε εκ των προτέρων για ορισμένες χώρες. Για οίκους όπου απαιτήθηκε προκαταχώριση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρέχετε υπηρεσία API;

Ναι, το κάνουμε. Καθορίζοντας τις πληροφορίες πρόσβασης API μέσω του δείγματος κώδικα που παρέχεται στην τεκμηρίωση API μας, μπορείτε να παρέχετε διεθνείς διαδικασίες παράδοσης SMS στο δικό σας προσαρμοσμένο λογισμικό.
Top